Om Anna

 

Jag som bloggar heter Anna Vrede och är en 23-årig umebo med rötterna i Medelpad som bor med sambo och katt i utkanterna av stan.

Är utbildad dietist och läste vid Institutionen för Kostvetenskap, Umeå universitet. Jag tog examen ht 2011.

Jag brinner för mat-, hälsa- och miljöfrågor, det norrländska, det närproducerade, odling och trädgård, djur och natur, pyssel, återvinning och second hand. Älskar att skapa genom matlagning, men också med kameran (fotar oftast med Nikon D90 med Nikon 50 mm f/1,8). Befinner mig helst utomhus eller tillsammans med nära och kära runt middagsbordet.

Har bloggat i cirka 6 år och på sistone håller jag även föreläsningar kring kost och hälsa. “Bra mat för barn”, “Modedieter” och “Mat för löpare” är några exempel på föreläsningar som var samarbeten med Studiefrämjandet, Familjepeppen, Blodomloppet, Hälsa 2020 eller SISU. Våren 2011 startade jag även igång en studiecirkel i Grön Matlagning hos Studiefrämjandet i Umeå med min vän Nina Svensson.

Hör gärna av dig med frågor och tips!

Det går även att anlita mig för föreläsningar, studiecirklar och skriv- eller fotojobb. Kontakta mig då genom att skicka ett mail till anna.vrede@gmail.com

Advertisements

One thought on “Om Anna

  1. Vad roligt att du bloggar här. Här passar du ju perfekt! Jag upptäckte LivingGreen för bara några veckor sedan och det är ju en riktig guldgruva för oss som gillar att leva grönt 🙂
    Lycka till med bloggandet här!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: