Svensk husman i vegetarisk tappning

Hej bloggen och dess läsare! Kul att höras av någon gång. Länge sedan sist nu och bloggsuget har långsamt byggts upp till något enormt. Vill bara prova roliga recept, baka, laga mat och fotografera, inspirera och informera, heeela dagen lång. Skriva av sig och vara lite kreativ i vardagen. Förstå vad kul det är!

Är mitt uppe i en rätt hård jobbperiod just nu där jag kombinerar jobb som restaurangbiträde, dietkock, kallskänka och föreläsare, vilket gör att tiden som spenderas vid datorn är minimal och koncentrerad till att läsa mail i princip.

Det blir ändå viss matlagning hemma, även om den största delen sker på jobbet. T ex lyxade vi till det med lite klassiskt svenskt i veckan, dock i vegetarisk tappning. Först blev det sojakorv med muskotdoftande potatismos, gröna ärtor, bostongurka och ketchup. På potatismoset gjorde jag dagen efter potatisbullar med rårivna morötter och lingonsylt. Superenkelt men supergott!

 

2 thoughts on “Svensk husman i vegetarisk tappning

Leave a reply to Bernadette från Ecofinder Cancel reply