Helgen i några matbilder

Fusksurdegen fick åka fram då suget efter hembakat surdegsbröd blev för stort utan att för den delen orka vänta på en surdeg ska sura till sig.

Påsken infann sig med tulpaner, påskliljor, videkissar, påskfjädrar och saint paulia-blommor.

Brödet var både lättbakat och supergott! Tror nästan det var mitt mest lyckade bak någonsin och då följde jag bara instruktionerna på surdegens förpackning plus att jag tillsatte lite fikon i degen.

Två stora smakrika limpor blev det utav baket.

Då jag jobbade i restaurangen hela helgen så bjöd sambon på söndagsmiddag i form av potatisgratäng med Oatly iMat som bas samt barbequemarinerade qournfiléer. Tänk att få komma hem till något sånt fint!

Så var helgen slut men snart är det påsk och långledigt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: